BRUD

BRUD

Det er viktig at du bestiller en prøvetime i god tid før bryllupet.
Vi tilbyr brudepynting som inkluderer håroppsett, pynting og makeup.

BRUDEPYNTING

Bryllupsdagen er en stor merkedag da du skal være ditt vakreste jeg og pyntes etter
alle kunstens regler. Det er viktig at du bestiller en prøvetime i god tid før bryllupet.
Da vil det være lettere å finne riktig frisyre, makeup og stil, da helheten er viktig.

Vi tilbyr brudepynting som inkluderer håroppsett, pynting og makeup.
På prøvetimen kan du sammen med frisøren planlegge frisyren, hårpynt og makeup. Det lønner seg å ta med bilde av brudekjolen og hodepynt som slør, diadem o.l. hvis du skal bruke det.

Skal du klippe håret lønner det seg å gjøre dette litt før bryllupet slik at håret får “satt” seg. Det samme gjelder for forming og farging av bryn. Nyfargede bryn kan ofte få et litt “hardt” uttrykk og napping gjør ofte huden rød og irritert.
Når du kommer til salongen på bryllupsdagen, bør du ha på en skjorte eller jakke som ikke må trekkes over hodet når du er ferdig pyntet. Da slipper du å ødelegge hår og makeup når du skal ta på deg brudekjolen etterpå. Skal du skifte i salongen kan du som regel levere kjolen i salogen dagen før hvis det er ønskelig.

Bryllupsdagen er en stor merkedag da du skal være ditt vakreste jeg og pyntes etter alle kunstens regler. Det er viktig at du bestiller en prøvetime i god tid før bryllupet. Da vil det være lettere å finne riktig frisyre, makeup og stil, da helheten er viktig.

Vi tilbyr brudepynting som inkluderer håroppsett, pynting og makeup. På prøvetimen kan du sammen med frisøren planlegge frisyren, hårpynt og makeup. Det lønner seg å ta med bilde av brudekjolen og hodepynt som slør, diadem o.l. hvis du skal bruke det.

Skal du klippe håret lønner det seg å gjøre dette litt før bryllupet slik at håret får “satt” seg. Det samme gjelder for forming og farging av bryn. Nyfargede bryn kan ofte få et litt “hardt” uttrykk og napping gjør ofte huden rød og irritert. 

Når du kommer til salongen på bryllupsdagen, bør du ha på en skjorte eller jakke som ikke må trekkes over hodet når du er ferdig pyntet. Da slipper du å ødelegge hår og makeup når du skal ta på deg brudekjolen etterpå. Skal du skifte i salongen kan du som regel levere kjolen i salogen dagen før hvis det er ønskelig.

 

Skal du skifte i salongen kan du som regel levere kjolen i salogen dagen før hvis det er ønskelig.
Du må huske på å ta med:

Brudekjolen eller annet brudeantrekk

Sko og tilbehør som f.eks. smykker, øreringer og armbånd

Hodepynt: blomster, slør og diadem

Mat – det kan gå litt tid før du er ferdig!